Consultant in zorg en welzijn

Home

»

Profiel

In 2011 startte Jacqueline Bakker V.I.Z. Advies, wat staat voor Verbetering In Zorg!

V.I.Z. Advies zet zich in om samen met organisaties in de zorgsector en het sociaal domein een professionaliseringsslag te maken, en zo zorg en ondersteuning aan klanten te verbeteren. V.I.Z. Advies adviseert, traint, verandert en implementeert. 

Jacqueline heeft ruime ervaring binnen de zorgsector en het sociale domein. Van manager processen tot adviseur en projectleider tot implementatieconsultant. De kracht van V.I.Z. Advies is de pragmatische aanpak, het organisatietalent en het enthouaisme voor de sector. Met heldere afstemming en duidelijke communicatie tussen alle stakeholders zorgt V.I.Z. Advies voor concrete wederzijdse verwachting en afspraken.

V.I.Z. Advies werkt graag samen!

  • Met Kim Droog van Buro Weerslag. Samen hebben wij een missie: professionals toerusten om signalen van huiselijk geweld en kindermishandeling te herkennen en de stappen van de meldcode te volgen. Lees hier meer.
  • Met Move Professionals. Onze gezamenlijke passie ligt in het versterken van de professionele zorg in het hart van de organisatie: het primaire proces. Samen met cliënten, jong en oud, burgers, teams, professionals en management waardevolle en veilige zorg realiseren. Lees hier meer.

Jacqueline Bakker
Consultant langdurige zorg

Jacqueline Bakker - Consultant in de sector langdurige zorg


Zeist
06-24717107
info@vizadvies.nl

KvK: 52134199