Consultant in zorg en welzijn

Home

»

Profiel

In 2011 startte Jacqueline Bakker V.I.Z. Advies, wat staat voor Verbetering In Zorg!

V.I.Z. Advies zet zich in om samen met organisaties in de zorgsector en het sociaal domein een professionaliseringsslag te maken, en zo zorg en ondersteuning aan klanten te verbeteren. V.I.Z. Advies adviseert, traint, verandert en implementeert.

Jacqueline heeft ruime ervaring binnen de zorgsector en het sociale domein. Van manager processen tot adviseur en projectleider tot implementatieconsultant. 

De kracht van V.I.Z. Advies is de pragmatische aanpak, het organisatietalent en het enthouaisme voor de sector. Met heldere afstemming en duidelijke communicatie tussen alle stakeholders zorgt V.I.Z. Advies voor concrete wederzijdse verwachting en afspraken. We willen met Ik vind het een uitdaging om met beschikbare middelen een zo goed mogelijke kwaliteit neer te zetten.

V.I.Z. Advies werkt graag samen!
Kim Droog van Buro Weerslag en Jacqueline Bakker van V.I.Z. Advies bieden de door VWS gecertificeerde module Werken met de meldcode aan. Samen hebben zij een missie: professionals toerusten om signalen van huiselijk geweld en kindermishandeling te herkennen en de stappen van de meldcode te volgen.

Vragen? Informeer naar onze mogelijkheden.

Jacqueline Bakker
Consultant langdurige zorg

Jacqueline Bakker - Consultant in de sector langdurige zorg


Zeist
06-24717107
info@vizadvies.nl

KvK: 52134199