Consultant in zorg en welzijn

Home

»

Profiel

V.I.Z. Advies adviseert, traint, verandert en implementeert.

Even voorstellen: mijn naam is Jacqueline Bakker. In 2011 startte ik mijn advieskantoor V.I.Z. Advies. Als zelfstandig ondernemer werk ik vooral in de ouderenzorg en het sociaal domein. Mijn rollen en opdrachten zijn altijd rondom kwaliteit en procesverbetering. Ik adviseer, train, verander en implementeer. Samen met organisaties werk ik aan een professionaliseringsslag en aan Verbetering In Zorg!

Na mijn opleiding Hbo communicatiesystemen deed ik ervaring op als projectleider, proces- en implementatieconsultant in de sectoren finance, overheid en zorg. In 2010 kwam ik er achter dat ik mijn hart echt verkocht had aan zorg en welzijn. Na mijn opleiding post-HBO Zorgmanagement besloot ik het roer om te gooien en voor mezelf te beginnen.

Inmiddels heb ik ruime ervaring binnen de ouderensector en het sociale domein: van manager processen tot kwaliteitsadviseur en van projectleider tot implementatieconsultant. Mijn kracht is mijn pragmatische aanpak, mijn organisatietalent en mijn enthousiasme voor de sector. Met heldere afstemming en duidelijke communicatie tussen alle stakeholders zorg ik voor concrete wederzijdse verwachting en afspraken.

Anderen beschrijven mij als een enthousiast persoon met een gezonde dosis humor die gedreven, initiatiefrijk, pragmatisch en betrouwbaar is.

Jacqueline Bakker
Consultant langdurige zorg

Jacqueline Bakker - Consultant in de sector langdurige zorg


Zeist
06-24717107
info@vizadvies.nl

KvK: 52134199